Mitä ihmeen globaalikasvatusta?-työpajat VESOSSA

mitä ihmeen globaalikasvatusta

Lauantaina 29.11.14 Vuoreksen hieno, upouusi koulukeskus Tampereella sai perusopetuksen opettajia vieraakseen VESO-koulutuspäivänä. Koulutuspäivän kantavana teemana oli OPS2016. Maailmankoulun Tampereen koordinaattori oli kutsuttu VESOon pitämään  kahta globaalikasvatuksen työpajaa.

Täpötäysissä työpajoissa tutustuttiin vuorovaikutteisesti globaalikasvatuksen määritelmään ja sisältöihin sekä Maailmankoulun tarjoamiin globaalikasvatuksen tukipalveluihin. Mielipidejana-menetelmällä pohdittiin globaalikasvatusta, opetusmenetelmiä sekä OPSin merkitystä ja tehtävää. Erilaisia näkemyksiä esille tuomalla ja synteesiä hahmottelemalla laajennettiin perspektiiviä ja opittiin uutta.

postit3postit2_rajattu

 Tässä opettajien oivalluksia kysymykseen ”Mitä globaalikasvatus voisi olla koulun arjessa?”.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s