FEMINISMI -15.5.2015
Yläkouluille, lukioille ja ammattiopiskelijoille 25 maksutonta kierrosta.

Opastus on keskusteleva ja toiminnallinen, aiheina mm. sukupuolten tasa-arvo ja ihmisoikeuskysymykset. Opastus ja näyttely sopivat teemojensa puolesta hyvin esimerkiksi historian, yhteiskuntaopin, filosofian, uskonnon, elämänkatsomustiedon tai psykologian opintokokonaisuuksiin.

Kierroksen kesto 45 min, yhdessä työpajan kanssa 2 tuntia.

Työväenmuseo Werstaan ja Naisasialiitto Unionin yhteistyössä toteuttama Feminismi-näyttely on ajankohtainen puheenvuoro naisten oikeuksista ja niiden kehityksestä. Naimattomista naisista tuli täysivaltaisia 150 vuotta sitten ja vuoden 1864 lakia pidetään tärkeänä ensiaskeleena suomalaisten naisten ihmisoikeuksien historiassa. Varsinainen feministinen liike nousi 1960-luvulla haastamaan konservatiivista naiskuvaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s