Kotikansainvälisyyttä TekLussa

Tampereen Teknillisessä lukiossa vietettiin torstaina 12.11. hyvien tapojen päivää. Yhtenä päivän kohokohdista oli koulumme opiskelijoiden pitämät eri maiden tavat-esittelypisteet, joissa joko maassa syntyneet, vaihto-opiskelleet tai muuten asiaan perehtyneet opiskelijat esittelivät maan tapoja, jotka erosivat suomalaisista. Saimme tietää muun muassa, että Brasiliassa jalkapallo ei ole harrastus, vaan se on elämäntapa, Virossa opiskellaan matikan tunnilla taulukot ulkoa (taulukko-kirjoja ei siis saa käyttää) ja Hong Kongissa pukeudutaan kouluun koulupukuihin. Tarjolla oli myös afganistanilaisia herkkuja! Oli mahtavaa päästä tutustumaan eri maiden tapoihin ja laajentaa omaa maailmankuvaa.

WP_20151112_10_51_20_ProWP_20151112_10_50_55_Pro

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s