Avuksi perusopetuksen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön (MOK)

Tampereella vietetään yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon teemavuotta 2020. Olemme tehneet yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon teemavuoden vinkkilistat koko koulupolulle. Perusopetuksen MOK-työhön löytyy hienoja vinkkejä ja ideoita 2020 teemavuoden vinkkilistasta.

2020 teemavuoden vinkkilista MK

 ejuliste_toinen aste_maailmankoulu

Vinkkilistoissa on sekä laajempia oppaita asiaan syventymistä varten että helposti ja nopeasti luokassa toteutettavia ruohonjuuritason harjoituksia, kirjaideoita ja videomateriaaleja. Toivomme, että julisteen ideoita hyödynnetään eri tunneilla ja huomioidaan toimipisteiden toimintakulttuurien kehittämisessä. Yhdenvertaisuutta rakennetaan teoilla.

HUOM! Tarja-Kaarina Lääperi on Frenckellin asiakaspalvelupisteessä jakamassa printtimateriaaleja 30.9.20 kello 10-16 (niin kauan kuin varastoa riittää). Myös seutukuntalaiset ovat tervetulleita! Materiaalien teemoina ovat mm. kestävä tulevaisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvotyö, kestävä kehitys, kulttuurinen moninaisuus, lapsen oikeudet, Agenda 2030 jne. Materiaaleja on kaiken ikäisten lasten ja nuorten kasvattajille ja opettajille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s